Αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής ποσού 229.060,25 ευρώ

Το δικηγορικό μας γραφείο, δια του Σωκράτη Οδ. Τσαχιρίδη, πέτυχε την έκδοση της υπ’ αριθ. 4080/2022 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εκδοθείσας κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία πιθανολογήθηκε η ευδοκίμηση της ασκηθείσας ανακοπής κατά της επίδικης διαταγής πληρωμής, ποσού 229.060,25 ευρώ καθώς και η πρόκληση ανεπανόρθωτης βλάβης στα συμφέροντα των εντολέων μας, με αποτέλεσμα να γίνει δεκτή η ασκηθείσα αίτηση αναστολής της εν λόγω διαταγής πληρωμής μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ασκηθείσας ανακοπής, που έχει οριστεί για να συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά τον Νοέμβριο του έτους 2027.

Η ΜΠρΑθ 4080/2022 είναι μία σημαντική απόφαση, καθώς αναγνώρισε και έλαβε υπόψη της σοβαρά την μελέτη ελέγχου πίστωσης που συντάχθηκε από εξειδικευμένη εταιρεία ελέγχου τραπεζικών συμβάσεων, με την οποία επί της ουσίας το Δικαστήριο συντάχθηκε, διατυπώνοντας τη θέση ότι η αντίδικος ούτε αντέκρουσε το πόρισμα της εν λόγω μελέτης ελέγχου πίστωσης, ούτε απέδειξε τους λοιπούς ισχυρισμούς της.

Το δικηγορικό μας γραφείο ασχολείται εντατικά και εξειδικεύεται σε υποθέσεις τραπεζικού δικαίου και αναγκαστικής εκτέλεσης, αποβλέποντας στην προστασία και στη δικαίωση των δανειοληπτών που έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση, μη μπορώντας να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, ενώ οι οφειλές τους διογκώνονται διαρκώς με υπερβολικές χρεώσεις.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *