Εκπροσώπηση πολιτών και επιχειρήσεων ενώπιον Επιθεώρησης Εργασίας

Οι σχέσεις μεταξύ εργαζόμενων και εργοδοτών δύναται να εξελιχθούν ανώμαλα, είτε λόγω υπαιτιότητας του εργοδότη (ιδίως μη πληρωμή μισθού, υπερωριών, επιδομάτων, αποζημίωσης απόλυσης), είτε λόγω υπαιτιότητας των εργαζόμενων (πλημμελής παροχή εργασίας, καθυστερημένη προσέλευση, απρεπής συμπεριφορά). Ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχουμε εκπροσωπήσει επιτυχώς εργαζόμενες στην Επιθεώρηση Εργασίας Αθηνών και Θηβών. Επίσης, έχουμε εκπροσωπήσει με θετικά αποτελέσματα κεφαλαιουχικές εταιρίες και ατομικές επιχειρήσεις  ενώπιον της Επιθεώρησης Εργασίας Πειραιά και Περιστερίου. Το πρώτο βήμα για την επίλυση μίας τέτοιας διαφοράς είναι η λήψη κατάλληλης νομικής συμβουλής, ώστε να γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Το γραφείο μας ασχολείται ενταντικά με το εργατικό δίκαιο και είναι σε θέση να σας συμβουλέψει κατάλληλα.

Ως γραφείο υποστηρίζουμε σε πρώτη φάση τις εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης διαφορών. Τούτο μπορεί να οδηγήσει στη διευθέτηση της διαφοράς σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να προσφύγετε στα Δικαστήρια, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα. Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τους εργαζόμενους κατά τη διαδικασία υποβολής καταγγελίας ενώπιον της αρμόδιας κατά τόπον Επιθεώρησης Εργασίας. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εκπροσωπήσει εταιρίες και επιχειρήσεις ενώπιον της Επιθεώρησης Εργασίας.

Στην πρώτη μας συνάντηση είναι πολύ σημαντικό να μας προσκομίσετε τη σχετική σύμβαση εργασίας, το έντυπο αναγγελίας πρόσληψης, τις τελευταίες τρεις μισθοδοσίες, αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας και το τελευταίο σας εκκαθαριστικό σημείωμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *