Προστασία προσωπικότητας με ασφαλιστικά μέτρα

Δυνάμει της υπ’ αριθ. 2687/2021 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ΤΝΠ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, στην οποία για λογαριασμό της αιτούσας παραστάθηκε ο δικηγόρος του γραφείου μας, Σωκράτης Οδ. Τσαχιρίδης, έγινε δεκτή η αίτηση της εντολέως μας (πεθεράς) για προστασία της προσωπικότητάς της από την καθ’ ης (νύφη).

Ειδικότερα, μετά την παραδοχή των ισχυρισμών που πρότεινε ο δικηγόρος του γραφείου μας, Σωκράτης Οδ. Τσαχιρίδης, απαγορεύτηκε στην καθ’ ης νύφη α) να απευθύνει το λόγο στην αιτούσα (πεθερά) καθώς και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία (δια ζώσης, τηλεφωνική και ηλεκτρονική) μαζί της, β) να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή της αιτούσας και γ) να προσεγγίζει την αιτούσα και την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει σε απόσταση μικρότερη των πενήντα μέτρων. Ακόμα, διατάχθηκε από το Δικαστήριο απειλή σε βάρος της καθ’ ης χρηματικής ποινής ύψους πεντακοσίων ευρώ καθώς και προσωπική κράτηση διάρκειας τριάντα ημερών για κάθε παραβίαση των πιο πάνω όρων και τέλος καταδικάστηκε η καθ’ ης στα δικαστικά έξοδα της αιτούσας.

Το γραφείο μας είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας με επιτυχία ανάλογες υποθέσεις προστασίας προσωπικότητας από παράνομες προσβολές. Στην πρώτη μας συνάντηση είναι πολύ σημαντικό να μας προσκομίσετε ιδίως τα εξής έγγραφα: Φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας, πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το τελευταίο εκκαθαριστικό σας σημείωμα, αντίγραφα από βιβλία αδικημάτων και συμβάντων του τοπικού αστυνομικού τμήματος και να μας περιγράψετε με κάθε λεπτομέρεια τα συμβάντα που έχουν λάβει χώρα (χρόνος, τόπος, περιγραφή του συμβάντος) και εμείς θα φροντίσουμε να προστατεύσουμε την προσωπικότητά σας άμεσα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *