Κλοπή πράγματος

Εντολέας μας ήταν κατηγορούμενος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή πράγματος και πιο  συγκεκριμένα για κλοπή πορτοφολιού που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Μετά την παράσταση και την αγόρευση του Σωκράτη Οδ. Τσαχιρίδη, ο οποίος αναφερόμενος σε συγκεκριμένα στοιχεία της δικογραφίας και εκμεταλλευόμενος ορισμένες αλλαγές που επήλθαν στον ΠΚ, κατάφερε να οδηγήσει στην αθώωση του εντολεά μας από κάθε κατηγορία, παρόλο που είχε ομολογήσει την αποδιδόμενη πράξη. Ειδικότερα, κατ’ αποδοχή των ισχυρισμών του Σωκράτη Οδ. Τσαχιρίδη, η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του εντολέα μας. Με την πρόταση αυτή συντάχθηκε και το Δικαστήριο και έτσι ο εντολέας μας αθωώθηκε. Ναι μεν ο εντολέας μας αθωώθηκε με βάση ορισμένες λεπτομέρειες ουσιαστικής και δικονομικής φύσεως, αλλά σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και το γεγονός ότι πριν από οποιαδήποτε απολογία του ή εξέτασή του ενώπιον οποιασδήποτε αρχής ο εντολέας μας εμφανίστηκε μετανιωμένος και ικανοποίησε το θύμα.

Το δικηγορικό μας γραφείο ασχολείται συστηματικά με τα αδικήματα της κλοπής και της ληστείας και είναι σε θέση να προασπίσει τα συμφέροντα των εντολέων του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.