Προστασία πρώτης κατοικίας μέσω του ν. 3869/2010

Δυνάμει της υπ’ αριθ. 1099/2021 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Αθηνών, ΤΝΠ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, στην οποία για λογαριασμό της αιτούσας παραστάθηκε ο δικηγόρος του γραφείου μας, Σωκράτης Οδ. Τσαχιρίδης, έγινε δεκτή η αίτηση της εντολέως μας για ρύθμιση των οφειλών της.

Ειδικότερα, μετά την παραδοχή των ισχυρισμών που πρότεινε ο δικηγόρος του γραφείου μας, Σωκράτης Οδ. Τσαχιρίδης, το Δικαστήριο έκρινε πως η αιτούσα περιήλθε χωρίς δόλο σε αδυναμία πληρωμής και ως εκ τούτου υπάγεται στο ν. 3869/2010. Με την ως άνω απόφαση εξαιρέθηκε από την εκποίηση η πρώτη και κύρια κατοικία της αιτούσας, για την προστασία της οποίας, η εντολέας του γραφείου μας θα κληθεί να καταβάλει μηνιαίως το ποσό των 53,25 ευρώ.

Το γραφείο μας είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας με επιτυχία ανάλογες υποθέσεις ρύθμισης οφειλών. Σημειώνεται ότι τίθεται σε ισχύ ο νέος ΠτΚ, ο οποίος απαιτεί πολύ μελέτη και λεπτούς χειρισμούς. Στην πρώτη μας συνάντηση είναι πολύ σημαντικό να μας προσκομίσετε ιδίως τα εξής έγγραφα: Φωτοτυπία ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τελευταίες τρεις φορολογικές δηλώσεις, εκκαθαριστικά σημειώματα από το έτος 2003 μέχρι σήμερα, πρόσφατη δηλωθείσα περιουσιακή κατάσταση, μισθοδοσία ή ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή βεβαίωση ανεργίας, αντίγραφα αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μηχανών, αναλυτική κατάσταση οφειλών από τους πιστωτές και αντίγραφα των δανείων και καρτών, συμβόλαια ιδιοκτησίας ακινήτων, ΕΝΦΙΑ των τελευταίων πέντε ετών, ιατρικά έγγραφα και βεβαιώσεις σπουδών τέκνων και εμείς αφού μελετήσουμε το φάκελο, θα φροντίσουμε να σας κατατοπίσουμε ως προς τα επόμενα βήματά μα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *