Αναστολή εκτέλεσης επιταγής πληρωμής ποσού 229.000,00 ευρώ

Δυνάμει της υπ’ αριθ. 2118/2023 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εκδοθείσας κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, διατάχθηκε η αναστολή εκτέλεσης επιταγής προς πληρωμή ποσού περίπου 229.000,00 ευρώ που συνέταξε και επέδωσε γνωστή εταιρία διαχείρισης σε βάρος εντολέα μας μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ανακοπής του, η οποία πιθανολογήθηκε ότι θα ευδοκιμήσει.

Είναι πλέον φανερό ότι παρά την έκδοση της υπ’ αριθ. 1/2023 απόφασης της πλήρους Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, οι δανειολήπτες έχουν και άλλα εργαλεία για να προστατευτούν αποτελεσματικά έναντι των τραπεζών και των εταιριών διαχείρισης. Το δικηγορικό μας γραφείο ασχολείται εντατικά και εξειδικευμένα με το τραπεζικό δίκαιο και την άμυνα κατά της αναγκαστικής εκτέλεσης, έχοντας να επιδείξει πλούσια νομολογία και αρθρογραφία επί σχεδόν όλων των σχετικών ζητημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας δανειολήπτης που δυσκολεύεται ή αδυνατεί να αποπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις. 

Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είναι ότι 1) μελετούμε κάθε υπόθεση ξεχωριστά, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, 2) παρακολουθούμε ενεργά την επικαιρότητα σε νομοθετικό, επιστημονικό και νομολογιακό επίπεδο, με αποτέλεσμα να είμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και 3) αντιλαμβανόμαστε την παροχή νομικών υπηρεσιών, όχι σαν παροχή στείρων νομικών ενεργειών, αλλά χαράζουμε από κοινού με τους εντολείς μας τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, ώστε να πετύχουμε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *